Hvordan demontere Sc Standard pneumatisk sylinder på riktig måte?

Systemet derSc standard pneumatisk sylinder er plassert krever vedlikehold og vedlikehold etter salg for å kunne kjøre lenger.Vedlikehold inkluderer demontering og rengjøring av enkelte pneumatiske komponenter, utskifting av gamle deler m.mPneumatisk aluminiumsprofil.Autoair-produsenter deler relevant grunnleggende kunnskap for alle.For referanse.

Før demontering, rengjør forurensningene på komponentene og enhetene for å holde miljøet rent.Etter å ha bekreftet at den drevne gjenstanden har blitt behandlet for å forhindre fall og løping, må du sørge for å kutte av strømmen og luftkilden, og bekrefte at den komprimerte luften er fullstendig tømt før demontering.

Bare lukk stengeventilen, det er ikke nødvendigvis trykkluft i systemet, fordi noen ganger er trykkluften blokkert i en viss del, så sørg for å analysere og sjekke hver del nøye, og prøv å tømme det gjenværende trykket.

cfdsf

Ved demontering, løsne hver skrue sakte for å forhindre gjenværende trykk i komponenten eller rørledningen.Under demontering, sjekk delene en etter en for å se om de er normale.Den skal demonteres i enheter av komponenter.

Delene til glidedelen (som den indre overflaten av sylinderen og den ytre overflaten avstempelstang skal ikke ripes, og bør inspiseres nøye.Vær oppmerksom på slitasje, skade og deformasjon av tetningsringen og pakningen.

AUTOAIR-produsenter minner deg om å være oppmerksom på tilstopping av åpningen, munnstykket og filterelementet.Sjekk plast- og glassprodukter for sprekker eller skader.Ved demontering bør delene ordnes i rekkefølgen til komponentene, og installasjonsretningen til delene bør tas hensyn til for fremtidig montering.Rørporter og slangeporter må beskyttes med en ren klut for å hindre at støv og rusk kommer inn.

Kvaliteten på reservedeler må garanteres.Korroderte, skadede eller aldrende komponenter må ikke gjenbrukes.Tetningen må velges i henhold til bruksmiljøet og arbeidsforholdene for å sikre komponentenes lufttetthet og stabilt arbeid.Delene som er fjernet og klare for gjenbruk bør rengjøres i rensevæsken.Ikke bruk organiske løsemidler som bensin til å rengjøre gummi- og plastdeler.God parafin kan brukes til rengjøring.

Etter rengjøring av delene er det ikke tillatt å tørke dem med bomullstråd eller kjemiske fiberprodukter.Den kan fønes tørr med tørr ren luft.Påfør fett og monter i enheter av komponenterPneumatisk sylindersett .Vær forsiktig så du ikke går glipp av tetningene, og ikke monter delene baklengs.Tiltrekkingsmomentet til skruer og muttere skal være jevnt, og tiltrekkingsmomentet skal være rimelig.

 


Innleggstid: 25. november 2021