Galvanisering og polering av stempelstang

Stempelstanggalvanisering Stempelstangen er laget av høyfast karbonstål for å møte styrkekravene, og deretter forkrommet for å få en hard, glatt og korrosjonsbestandig overflate.

Forkroming er en kompleks elektrokjemisk prosess.Det inkluderer nedsenking i et kjemisk bad oppvarmet med kromsyre.Delene som skal belegges, spenningen påføres deretter gjennom de to delene og den flytende kjemiske løsningen.Etter en kompleks kjemisk prosess, etter en periode, vil det tynne laget av krommetalloverflate sakte påføres.

Polerrøret bruker et mykt poleringshjul, eller en skiveformet poleringsskive, pluss en poleringspasta, som også er et slipemiddel, slik at arbeidsstykket kan finbehandles for å oppnå en høy overflatefinish.Men fordi den ikke har noen stiv referanseflate i prosesseringsprosessen, kan den ikke eliminere form- og posisjonsfeilen.Sammenlignet med honing kan den imidlertid polere uregelmessige overflater.

Stempelstangen er en forbindelsesdel som støtter stempelets arbeid.Det meste av det brukes i pneumatiske sylindre og pneumatiske sylinderbevegelsesutførelsesdeler.Det er en bevegelig del med hyppige bevegelser og høye tekniske krav.Ta luftsylinder som et eksempel, som er sammensatt av en sylindercylinder (sylinderrør), en stempelstang (sylinderstang), et stempel og et endedeksel.Kvaliteten på behandlingen påvirker direkte levetiden og påliteligheten til hele produktet.Stempelstangen har høye prosesseringskrav, og overflateruheten må være Ra0,4–0,8μm, og kravene til koaksialitet og slitestyrke er strenge.

Årsaker til overoppheting avstempelstang(brukes for pneumatisk sylinder):

1. Stempelstangen og pakkboksen er skjev under montering, noe som forårsaker lokal gjensidig friksjon, så de bør justeres i tide;

2. Holdefjæren til tetningsringen er for stram og friksjonen er stor, så den bør justeres riktig;

3. Den aksiale klaringen til tetningsringen er for liten, den aksiale klaringen bør justeres i henhold til de spesifiserte kravene;

4. Hvis oljetilførselen er utilstrekkelig, bør oljemengden økes på passende måte;

5. Stempelstangen og tetningsringen er dårlig innkjørt, og innkjøringen bør forsterkes under matching og forskning;

6. Urenheter blandet i gass og olje bør renses og holdes rene
nyheter-2


Innleggstid: Nov-01-2021