Lørdag eksploderte en trykkluftsylinder i Sao Paulo og to menn ble skadet

Lørdag, i Sao Paulo, ble to menn skadet etter at metallrøret de fant med komprimert gass eksploderte.En av dem ble alvorlig skadet.
Omtrent klokken 11.30 om morgenen mottok brannvesenet i St. Paul en telefon fra 1400-blokken på Iglehart Avenue i Snelling Hamline.Innringeren trodde at propantanken hadde eksplodert.
Brannvesenet rykket ut til stedet og konstaterte at det ikke var brann.De oppdaget at disse menneskene kuttet en metallsylinder fylt med en slags komprimert gass, men ikke propan, da den eksploderte.
"Toppen av sylinderen de skjærer er faktisk halvannen blokk unna, hele veien til Marshall," sa Greg Durren, byråets fungerende stedfortreder."Ifølge vitner hørte de eksplosjonen noen kvartaler unna."
Durham sa at begge ble skadet, den ene mer alvorlig enn den andre.De ble brakt til distriktssykehuset og tilstanden deres er foreløpig ukjent.Begge var ved bevissthet og kunne snakke med helsepersonell.
Han sa at det var noen skader på den korrugerte metallsiden av bygningen, men strukturen ble ikke skadet.Disse menneskene har jobbet utenfor bygningen.
Når du legger inn kommentarer, vennligst respekter andre kommentatorer og andre meninger.Målet vårt med å gjennomgå artikler er å gi rom for sivilisert, informativ og konstruktiv dialog.Vi forbeholder oss retten til å slette eventuelle kommentarer som vi mener er ærekrenkende, frekke, fornærmende, hatefulle, off-topic eller hensynsløse overfor samfunnet.Se våre fullstendige vilkår for bruk her.pneumatisk sylinderrørpneumatisk sylinderrør


Innleggstid: 18. desember 2021