Hvordan demontere sc standard sylinder på riktig måte?

Systemet der sc standard pneumatisk sylinder (Made by Aluminium Pneumatic Cylinder Tube) er plassert krever vedlikehold og vedlikehold etter salg for å fungere mer varig.Vedlikehold inkluderer demontering og rengjøring av enkelte pneumatiske komponenter, utskifting av gamle deler osv. Autoair deler relevant basiskunnskap for deg.Alle for referanse.

riktig

Før demontering bør forurensningene på komponentene og enhetene rengjøres for å holde miljøet rent.Etter å ha bekreftet at den drevne gjenstanden er behandlet for å forhindre fall og løping, må du sørge for å kutte strømforsyningen og luftkilden, og bekrefte at trykkluften er fullstendig tømt før demontering.

Bare lukk stoppventilen, det er ikke nødvendigvis trykkluft i systemet, fordi noen ganger er trykkluften blokkert i en bestemt del, så du må nøye analysere og sjekke hver del, og prøve å tømme resttrykket.

Ved demontering, løsne hver skrue sakte for å forhindre gjenværende trykk i komponenter eller rør.Under demontering, sjekk om delene er normale en etter en.Demontering bør gjøres i enheter av komponenter.

Delene til glidedelen (som den indre overflaten av det pneumatiske sylinderrøret og den ytre overflaten av stempelstangen) bør ikke ripes, men bør kontrolleres nøye, og slitasje, skade og deformasjon av tetningsringene og pakninger bør tas hensyn til.

Produsenter av Autoair-sylindere minner deg om å være oppmerksom på blokkering av åpninger, dyser og filterelementer.Inspiser plast- og glassprodukter for sprekker eller skader.

Ved demontering bør delene ordnes i rekkefølgen til komponentene, og vær oppmerksom på installasjonsretningen til delene for fremtidig montering.Rørporten og slangeporten må beskyttes med en ren klut for å hindre at støv og rusk kommer inn.

Reservedelene skal garantere kvaliteten.Korroderte, skadede, gamle komponenter skal ikke gjenbrukes.Tetningsdelene må velges i henhold til bruksmiljøet og arbeidsforholdene for å sikre komponentenes lufttetthet og stabilt arbeid.Delene som fjernes og klargjøres for gjenbruk bør rengjøres i en rengjøringsløsning.Ikke bruk bensin og andre organiske løsemidler til å rengjøre gummideler og plastdeler.Kan rengjøres med god parafin.

Etter at delene er rengjort, er det ikke tillatt å tørke dem med bomullssilke og kjemiske fiberprodukter.Kan fønes tørr med tørr ren luft.Påfør fett og sett sammen etter komponent.Vær forsiktig så du ikke går glipp av tetningen, og ikke installer delene opp ned.Tiltrekkingsmomentet til skruer og mutre bør være jevnt og tiltrekkingsmomentet bør være rimelig.Autoair deler det for deg.


Innleggstid: Jan-08-2022