Hvordan utføre oksidasjonsbehandling

Det er en prosess i produksjonsprosessen av helaluminiumpneumatisk aluminiumsrørkalt overflatebehandling.Vet du hvorfor pneumatisk aluminiumsrør må oksideres?Hensikten med overflatebehandling av aluminiumrør er å løse de tre problemene med korrosjonsmotstand, dekorasjon og funksjonalitet til profilen.

Det pneumatiske sylinderrøret må poleres før overflatebehandlingen av aluminiumsrøret, og poleringen er delt inn i tre metoder, nemlig kjemisk polering, elektropolering og mekanisk polering.Kjemisk polering og elektropolering utføres etter at mekanisk polering først er brukt for å oppnå den lyse effekten av luftsylinderrøret, og den kan fortsatt opprettholde den samme lysstyrken etter at overflaten er oksidert.

Det er en spesiell metode for overflatebehandling som kalles aluminiumkonverteringsbeleggingsprosess, Chen Zhi er "aluminium og aluminiumsrørprofiler kromatkonverteringsbelegg".Aluminiumsprofilen produsert i henhold til denne metoden kan ikke bare oppnå den ledende effekten, men også forbedre den beskyttende evnen til aluminium er en teknologi som er spesielt undersøkt for å forbedre den ledende effekten og beskyttelsesevnen til aluminium.Denne metoden har lav teknikalitet, lav prosesseringskostnad og god prosessytelse, og er mye brukt i den militære elektronikkindustrien.

Det finnes ulike oksidasjonsmetoder.Før overflatebehandling av aluminiumsrør, bør forskjellige oksidasjonsbehandlingsprosesser velges i henhold til deres egne krav:

1. Anodisering-En tett aluminiumoksidfilm produseres på overflaten av det pneumatiske aluminiumssylinderrøret for å få det til å reagere med luft igjen for å forbedre beskyttelsesytelsen til aluminiumsrøret.Samtidig isolerer oksidfilmen de frie ionene inne, noe som gjør det umulig å lede elektrisitet.

2. Farging etter anodisk oksidasjon - forskjellige farger dannes på oksidfilmen for å oppfylle visse brukskrav, for eksempel svart for optiske instrumentdeler og gyldengult for suvenirmedaljer.

3. Kjemisk oksidasjon-brukt for generell beskyttelse, prosesseringsteknologien er generelt vanskelig, og produksjonskostnaden er lav.

4. Påfør organisk beskyttelseslag (organisk maling som maling) - brukt til utvendig beskyttelse og dekorasjon av utstyr, vanligvis på basis av oksidasjon.

5. Konduktiv oksidasjon – forbedre beskyttelsesevnen mens du opprettholder ledningsevnen til luftsylinderrøret i aluminium.


Innleggstid: 10. august 2021