Egenskaper til små mini pneumatiske sylindre

1. Smørefri: Densmå mini pneumatiske sylindretar i bruk oljeholdige lagre, slik at stempelstangen ikke trenger å smøres.

2. Demping: I tillegg til den faste demping, har den pneumatiske sylinderterminalen også en justerbar demping, slik at sylinderen kan skiftes jevnt og uten støt.

3. Høytemperaturmotstand: De små mini pneumatiske sylindrene kan være laget av høytemperaturbestandige tetningsmaterialer, slik at sylinderen kan fungere normalt ved en høy temperatur på 150 grader Celsius.

4. Ulike installasjonstyper: en rekke installasjonstilbehør for kundene å velge.

5. Med magnetisme: En magnet er installert på stempelet til den lille minisylinderen, som kan utløse den magnetiske bryteren installert på sylinderen for å registrere bevegelsesposisjonen til sylinderen.

MI-serien er minisylindre i rustfritt stål, enkeltvirkende type og dobbeltvirkende type, enkeltvirkende type har enkeltvirkende ekstruderingstype og enkeltvirkende innføringstype;dobbeltvirkende type har standard dobbeltvirkende type, dobbeltakslet dobbeltvirkende type og dobbeltakslet dobbeltvirkende type.Justerbar slagtype, dobbeltvirkende justerbar buffertype, dobbeltakset dobbeltvirkende buffertype og dobbeltakset dobbeltvirkende justerbar buffertype.

  ♣ For- og bakdekselet på minisylinderen er utstyrt med faste anti-kollisjonsputer, som kan redusere støtet ved sylinderens reversering;

  ♣ En rekke bakdekselformer gjør installasjonen av sylinderen mer praktisk;

  ♣ Det fremre og bakre dekselet og den rustfrie sylinderblokken minisylinder tar i bruk den nittende rullepakkestrukturen, som er pålitelig i forbindelse;

Stempelstang i rustfritt stålog sylinderblokk, slik at minisylinderen kan tilpasse seg det generelle korrosive arbeidsmiljøet;

  ♣ Ulike spesifikasjoner av sylindere og sylindermonteringstilbehør er tilgjengelige for kunder å velge mellom.

Kjennetegn på små mini sylindre

Funksjoner av MI-serien i rustfritt stål mini sylinder:

  ♣ Stempeltetning vedtar spesialformet toveis tetningsstruktur, kompakt størrelse og oljelagringsfunksjon;

  ♣ Frontdekselet styres av selvsmørende lagre, som har god smøring og føringsytelse;

  ♣ Ulike typer bakdeksel gjør det enklere å installere sylinderen.


Innleggstid: Nov-08-2021