Hva forårsaker lyden av SMC pneumatisk sylinder?

1. Metallet til SMC pneumatiske sylinderstempelringer lød.Etter at motoren har vært slitt i lang tid, er den pneumatiske sylinderveggen slitt, men steder hvor den øvre delen av den pneumatiske sylinderveggen ikke kan komme i kontakt med stempelringen opprettholder nesten den opprinnelige geometriske formen og størrelsen, noe som gjør at den pneumatiske sylinderveggen genererer et steg.Hvis den gamle pneumatiske sylinderputen eller den erstattede nye pneumatiske sylinderputen er tynn, vil stempelringen i verket kollidere med trinnene til den pneumatiske sylinderveggen, og lage en kjedelig metalllyd.Hvis motorhastigheten øker, vil den unormale støyen øke.I tillegg, hvis stempelringen er ødelagt eller stempelringene er for høye og ringsporene er for store, vil det også gi en større knockout-lyd.

2. Lekkasjelyden fra stempelringen.Stempler har svekket elastisitet, for stort gap mellom åpningen eller overlappingen, og grøfteveggen til den pneumatiske sylinderveggen vil føre til at stempelringen savner luften.Lyden er en slags drikke- eller susende lyd, og lyden av lyden når den er alvorlig lekket.Diagnosemetoden er å slå av når motorens vanntemperatur når 80 ° C. Hvis du sprøyter litt frisk og ren olje inn i SMC pneumatisk sylinder, rist veivakselen i flere runder, og start motoren på nytt., Kan være avhengig av stempelsløyfelekkasje.Følg: Biltesting og vedlikehold hovedfag.

3. Den unormale lyden av overdreven karbonakkumulering.Når det er for mye karbonakkumulering, er den unormale støyen i den pneumatiske sylinderen en skarp lyd.Fordi karbonakkumuleringen er rødbrent, har motoren litt forkjølelsessymptomer, og den er ikke lett å slå av.Dannelsen av karbonakkumulering i stempelringen skyldes hovedsakelig det faktum at stempelringen og veggen til den pneumatiske sylinderen ikke er tett forseglet, det åpne rommet er for stort, stempelringen er reversert, og ringen er overlappet, som gjør at smøreolje går opp.Ringposisjonen ble brent, noe som førte til dannelse av karbonavleiringer eller til og med klebe seg til stempelringen, noe som førte til at stempelringen mistet sin elastisitet og tetningseffekt.Generelt kan denne feilen utelukkes etter å ha erstattet den riktige stempelringen.

4. Bank den pneumatiske sylinderlyden.Den pneumatiske SMC-sylinderen banker på den pneumatiske sylinderen (laget av China Aluminium Tube Profiles), refererer til øyeblikket når stempelet starter ved begynnelsen av arbeidsturen, eller når stempelet er oppover, stempelet svinger i den pneumatiske sylinderen, dens hode og skjørt og pneumatisk sylindervegg kolliderer med lyd.Hvis det er en lyd av lyden, hovedsakelig forårsaket av dårlig smøring av den pneumatiske sylinderveggen.På dette tidspunktet kan du dryppe litt olje inn i den pneumatiske sylinderen, og deretter starte SMC pneumatisk sylinder.Hvis den unormale støyen reduseres eller forsvinner, betyr det at den unormale støyen faktisk skyldes dårlig smøring.Hvis det er en lyd, og eksosrørene ruller i blå røyk samtidig, er det vanligvis på grunn av det for store gapet mellom stempelet og den pneumatiske sylinderveggen (Autoair er leverandør av luftsylinder).


Innleggstid: Apr-01-2023